• 01
  • 02
  • 03

Fun Apps

Verfrissend, verslavend. Fun apps ter ondersteuning van een reclame campagne. Wij maken een app die perfect op de doelgroep aansluit.

Zo hebben wij voor Whiskas (onderdeel van Mars Incorporated BV) een app ontwikkeld die geluiden afspeelt door te schudden, drukken of swipen. Als ultieme katten-teaser laat de app het geluid van een pakje Whiskas horen.

Informatieve Apps

Een uitbreiding op uw website? Apps zijn de oplossing om de gebruiker te geven wat hij wil: Puur en alleen de informatie die nodig is, real-time op je telefoon of tablet.

Voor OutTV hebben we een app gemaakt die de benodigde data van de website haalt en de gebruiker allerlei bruikbare informatie toont: Programmering, Nieuws, Acties. Niet te veel, niet te weinig.

Ondersteunende Apps

E-books zijn tegenwoordig niet weg te denken bij de moderne boekhandels. Ze zorgen voor extra omzet en tonen een modern beeld van de organisatie.

Voor Kosmos uitgevers ontwikkelen wij meerdere applicaties ter aanvulling van hun boeken. Zij bieden hiermee een nieuwe manier om hun uitgaves te verspreiden.