Bij Supportware houden we van voetbal, en we houden van games. Daarom hebben we My Football Manager Online ontwikkeld. De nieuwe en verslavende manager game die draait om het spel!

My Football Manager Online

My Football Manager Online biedt een nieuwe en verfrissende kijk op het spelen van online voetbal manager games. Je kunt het overal en altijd spelen. Daag je vrienden uit of daag een willekeurige tegenstander uit voor een wedstrijd.

Traditionele voetbal manager games focussen op het regelen van een hoop aspecten rondom het team en de club. De uiteindelijke wedstrijden worden direct of 's nachts gesimuleerd zonder enige invloed van jou. Hierdoor kun je maar weinig doen aan de uitkomst van deze wedstrijden.

My Football Manager doet het anders! De game richt zich volledig op het spelen van wedstrijden, en zorgt ervoor dat je tactische en coaching kwaliteiten meer op de proef worden gesteld. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verdienen van geld of de fitheid van je spelers voor je een wedstrijd begint. Geen afleidingen meer, focus je op het spel!

Overwinning in 6 beurten!

Elke wedstrijd wordt gespeeld in 6 beurten. Na elke beurt worden de volgende 15 minuten van de wedstrijd gesimuleerd en kun je het resultaat per minuut bekijken. Je kunt elke beurt je tactiek aanpassen, en proberen je tegenstander altijd een stap voor te blijven. Speel meer defensief als je voorstaat of zet alles op alles om die beslissende goal te maken in het laatste kwartier. Jij hebt het voor het zeggen!

In app purchases

Premium Feature Pack
Geeft de mogelijkheid om je teamlogo en spelersnamen aan te passen. Nieuwe features die worden toegevoegd aan het Premium package worden automatisch ook beschikbaar voor actieve gebruikers. Premium features zijn 90 dagen te gebruiken, en worden gelinkt aan het My Football Manager Online account.

Toekomstige features
Zelf poules aanmaken (Premium Pack) - Maak poules aan en voeg zelf vrienden toe of maak het mogelijk voor anderen om mee te doen.

Verwijder Advertenties
Verwijdert alle advertenties uit de applicatie. (Aankoop wordt gelinkt aan het My Football Manager Online account)


Features


Reviews

iphoneclub.nl - "Het Nederlandse spel combineert voetbalmanagement met een Wordfeud-achtige online multiplayer. Uitgeroepen tot game van de week."

Appwereld.nl - "My Football Manager Online is een goed gelukte combinatie geworden van een manager game gemixt met turn-based gameplay."